3 Redenen om met kerst een zelf ontworpen dienblad cadeau te geven:

Fleurig plateautje.
  1. Die mooie herinnering steeds dicht bij.

Een kop warme chocomelk in de zetel onder je dekentje, een onverwachts ontbijtje op bed, een hapje brengen aan de buren… tijdens al die gezellige momenten kan een dienblad niet ontbreken! Kies een mooie herinnering uit om op het dienblad te plaatsen, eentje die er mag bij zijn tijdens die fijne momenten.

2. Na de lockdown eindelijk weer jouw gasten in stijl bedienen.

Stel je voor, de cijfers dalen tot een dieptepunt, de regels versoepelen. Je mag weer gasten thuis ontvangen. Dan moet je voorbereid zijn, tot in de puntjes. Op die ongetwijfeld memorabele avond, worden hapjes en drankjes geserveerd op jouw persoonlijke dienblad. En voila, de toon is gezet. Genieten maar!

3. Support your locals.

Want One Two Tray maakt zijn duurzame dienbladen in hartje Vlaanderen met veel liefde en toewijding. De vorm van het dienblad werd ontworpen door de bekende Antwerpse designer Hugo Smid. De zachte golving in een  matte houtstructuur zorgt voor een aangenaam gevoel en classy look. Een staaltje Belgische trots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *