4 redenen om een kindertekening op een dienblad te plaatsen

Tekening als cadeau of geschenk

1: weg schuldgevoel!

Als ouder word je overladen met kunstwerkjes. De school, de opvang, de oma, het kampje, …. Uit alle hoeken sluipen die ongetwijfeld meesterlijke kindertekeningen je huis binnen. Het is te grof om ze instant met het oud papier mee te geven, maar wat doe je er allemaal nog mee?

Onze tip: maak er een dienblad van! Zo wordt je schuldgevoel meteen een stuk kleiner als je andere kunstwerkjes toch subtiel laat verdonkeremanen. Want je hebt een blijvend topstuk in de plek.

2: blijvende herinnering!

Hoe ontroerend kan een kindertekening niet zijn? Zo heerlijk ongedwongen en spontaan. De tijd verrast ons soms en dan ineens is je zoon of dochter zijn interesse in het tekenen kwijt. Gelukkig heb je nog dat plateautje als herinnering aan die wonderjaren van jouw kind. Want als je het goed verzorgd kan een dienblad van One Two Tray met gemak 20 jaar mee.

3: scoren bij de bomma’s !

Het is ook meteen een top cadeau voor peters, meters, bompa’s en bomma’s allerhande. Gegarandeerd worden zij overspoeld door emoties en vertaalt zich dat in een centje voor in het spaarvarken. Meteen een investering dus. 😉

4: fier als een gieter! en direct personeel in huis

De sloebers zullen nog liever met de hapjes rond gaan nu hun eigen tekening op de serveerschotel staat. 1 – 0 voor de mama’s en papa’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.